Clinical education
Verbinden door kennis
Registratie van certificaten
Online registratie en borging:
Wanneer u zich inschrijft voor een opleiding via de Clinical Education website dan ontvangt u na deelname aan de opleiding een Clinical Education registratie paspoort.
Wanneer u zich inschrijft voor een opleiding welke niet beschikbaar is via onze website dan kunt u ons voorafgaand aan de opleiding een mail sturen of het contact formulier invullen met het verzoek voor registratie. Wij gaan dan in overleg met de cursusgever om de registratie conform de NEN ISO 15189 te regelen.
Ook is het mogelijk om via het contact formulier op eigen verzoek een Clinical Education registratie paspoort aan te vragen.
Het Clinical Education registratie paspoort:
Een Clinical Education registratie paspoort is een pas ter grootte van een creditcard. Vanaf het moment dat u een Clinical Education pas in uw bezit heeft vindt erkende registratie plaats en heeft u 24/7 inzicht in uw certificeringen: welke heb ik reeds behaald, welke zijn nog geldig en welke zijn inmiddels verlopen of verlopen binnenkort. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om diploma’s eerder behaald in het voortgezet en beroeps onderwijs officieel te registreren.
Wanneer u als laboratorium kiest voor inzicht in de certificeringen en compliance van uw medewerkers dan is dit mogelijk middels een abonnement. Hiermee profiteert u van alle mogelijkheden die het paspoort en de bijbehorende rapportage tools u bieden, waaronder een koppeling met uw opleidingsplan en een koppeling met de functies en rollen binnen uw organisatie. Zo verzekert u zichzelf van 24/7 inzicht in de compliance van uw medewerkers conform de NEN ISO 15189 m.b.t. opleiding en competentie.
Het gebruik:
Om de Clinical Education registratie pas te gebruiken dient u de Certwell app te downloaden op uw smart Phone. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Na installatie van de Certwell app heeft u inzicht in uw certificeringen door de QR code op de achterkant van de pas te scannen.
Certificaten registreren:
De registratie van het certificaat na deelname aan een opleiding gaat automatisch wanneer u zich inschrijft voor een opleiding via de Clinical Education website of wanneer u voordat u aan de opleiding deelneemt ons hierover informeert via mail of het contact formulier.
Het Clinical Education abonnement:
Aan de Clinical Education registratie pas zijn voor u als analist geen kosten verbonden. Door deel te nemen aan een externe cursus via stichting Clinical Education worden de aan het abonnement verbonden kosten door de cursusgever vergoed. Wanneer u niet heeft deelgenomen aan een cursus dan wordt de pas inactief totdat u weer een externe cursus volgt. Reeds gevolgde opleidingen blijven hierbij gewoon bewaard en zichtbaar. Het Clinical Education abonnement wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd.
Wanneer u als laboratorium kiest voor een abonnement dan worden de daaraan verbonden kosten met u besproken en ontvangt u een offerte.
Opzeggen abonnement:
Het abonnement is maandelijks opzegbaar voor individuele deelnemers. De opzegging van het abonnement voor laboratoria is vastgelegd in de afgesloten overeenkomst.