View this email in your browser
Oktober 2019, nr.4

De zomervakantie periode is voorbij en nieuwe cursussen en opleidingen zijn weer van start gegaan. Ook in het afgelopen half jaar is weer veel gebeurd.
De Hogeschool Arnhem Nijmegen heeft een cursus Instructie- en toetsingsvaardigheden opgezet, CBD Hogeschool Leiden heeft de cursus Klinische chemie en Hematologie in een nieuw jasje gestoken en AVANS heeft een cursus Flowcytometrie, van kalibratie tot applicatie verzorgd.

We waarderen de samenwerking met vele cursusgevers en hun bijdrage om kennis te blijven delen. 
Met vriendelijke groet,
Petra ter Hark - van Velp

Bent u instructie vaardig volgens de ISO?
Volgens de kwaliteitsstandaard van ISO moeten professionals in het ziekenhuislaboratorium kunnen aantonen dat ze gekwalificeerd zijn voor de taken die ze uitvoeren. Het inwerken van collega’s of stagiaires is vaak ook een taak van senior professionals. Een taak waar ze oorspronkelijk niet voor opgeleid zijn. Lees verder
NVB - TRIP symposium
Afgelopen mei waren we voor de 3e keer aanwezig bij het NVB - TRIP symposium in EDE. Een symposium waar we graag bij zijn en de gastvrijheid van de organisatie erg waarderen. Het is fijn om op deze informele wijze deelnemers te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan. De interesse in onze werkzaamheden is oprecht en wordt gewaardeerd. Dit maakt dat wij hier met enthousiasme mee verder gaan en volgend jaar hier zeker weer aanwezig zijn. 

Cursussen in 2019
Op onze website clinicaleducation.nl vindt u een overzicht van opleidingen die worden gegeven in 2019 van verschillende scholingsinstanties. Mogelijk vindt u hier de opleiding waarnaar u op zoek bent. Wanneer u interesse heeft in een cursus en deze niet vindt, mail ons gerust via info@clinicaleducation.nl en we helpen u in uw zoektocht.
Cursus Kwaliteitszorg voor kwaliteitscoördinatoren 

4 november 2019

Meer informatie
Inschrijven

Cursus Pragmatisch omgaan met NEN-EN-ISO 15189:2012, Medische laboratoria,

4 november 2019

Meer informatie
Inschrijven
Opleidingen Clinical Education
Bestuur Clinical Education
Copyright © 2015 stichting Clinical Education, All rights reserved.
You have received this email as a person interested in Clinical Education or as a Clinical Education registration card holder.

Our mailing address is:
info@clinicaleducation.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*