View this email in your browser
Januari 2022, nr.9

Voor 2022 wensen we je heel veel gezondheid, geluk en leerplezier...
 
 

CLINICAL EDUCATION NIEUWSBRIEF

Ook al kan er langzaam aan steeds meer Covid-19 heeft nog steeds maatschappelijke gevolgen, ook op het gebied van scholing is er nog onzekerheid m.b.t. het doorgaan of op locatie plaatsvinden van cursussen en bijeenkomsten. Daarbij is mooi om te zien dat er steeds meer balans ontstaat tussen online scholing en scholing op locatie.

De ontwikkelingen binnen het gebied van opleiding en competentie zijn in de tijd afgenomen. De redenen hiervoor zijn dat veel instellingen een weg gevonden hebben om beide goed te borgen binnen hun organisatie en daarnaast speelt covid-19 een rol in het cursus aanbod en desbetreffende ontwikkelingen. 
De nieuwswaarde van onze nieuwsbrief is mede hierdoor beperkt waardoor we besloten hebben om te stoppen met onze nieuwsbrief.
Via onze website clinicaleducation.nl blijf je op de hoogte van het cursusaanbod van verschillende cursusgevers en daarnaast zetten we met veel enthousiasme onze ondersteuning ook in de komende jaren voort.

Het Clinical Education team
Opleidingen Clinical Education
Bestuur Clinical Education
Copyright © 2022 stichting Clinical Education, All rights reserved.
You have received this email as a person interested in Clinical Education or as a Clinical Education registration card holder.

Our mailing address is:
info@clinicaleducation.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*