View this email in your browser
Januari 2020, nr.5

Aan het begin van het nieuwe jaar kijken we graag even terug naar 2019. Een jaar van mooie samenwerkingen en een uitbreiding van ons team met vrijwilligers. Daarnaast hebben we tijdens de kerst en nieuwjaar periode onze website vernieuwd! 
Als bestuur willen we graag iedereen bedanken die gebruik maakt van de diensten van de stichting en/of hier vrijwillig een steentje aan bijdraagt.
We wensen u een mooi, gezond en leerzaam 2020.
Met vriendelijke groet,
Petra ter Hark - van Velp.
 

Nieuwe website
In 2019 is er hard gewerkt aan een meer gebruiksvriendelijke website. Hierdoor is de zoekfunctie verbeterd en komt u wanneer u naar de website gaat direct op de pagina met aangeboden scholing. Ook via een kalender kunt u zien welke cursussen op een bepaalde datum beschikbaar zijn.
Neem gerust eens een kijkje op de vernieuwde Clinical Education website. 
We staan open voor nieuwe ideeën en tips. 

Nieuwsbrieven
Graag houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het onderwijs die Clinical Education aan u en uw organisatie kan bieden, zoals op welke symposia en congressen kunt u ons vinden (13 en 14 mei zijn we aanwezig bij het NVB-TRIP symposium 2020), specifieke cursussen in de spotlights en natuurlijk de ontwikkelingen van onze competentiemanagement modules.
Dit doen wij middels nieuwsbrieven die twee maal per jaar worden verspreidt, maar uiteraard kunt u de nieuwsbrieven ook vinden op onze website Clinicaleducation.nl.
Indien u ook de nieuwsbrief wilt ontvangen dan kunt u dit aangeven via ons contactformulier of via info@clinicaleducation.nl.
Heeft u nog suggesties om de nieuwsbrief te verbeteren, of wellicht heeft u informatie die u wilt delen, laat het ons weten.
Cursussen in 2020
Op onze website clinicaleducation.nl vindt u een overzicht van opleidingen die worden gegeven in 2020 van verschillende scholingsinstanties. Mogelijk vindt u hier de opleiding waarnaar u op zoek bent. Wanneer u interesse heeft in een cursus en deze niet vindt, mail ons gerust via info@clinicaleducation.nl en we helpen u in uw zoektocht.
Cursus Bloedgasanalyse,

18 maart 2020

Meer informatie
Inschrijven

Workshop Presenteren,

3 maart 2020

Meer informatie
Inschrijven
Opleidingen Clinical Education
Bestuur Clinical Education
Copyright © 2015 stichting Clinical Education, All rights reserved.
You have received this email as a person interested in Clinical Education or as a Clinical Education registration card holder.

Our mailing address is:
info@clinicaleducation.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*