View this email in your browser
Januari 2019, nr.3
In 2018 hebben we als stichting de mogelijkheid gehad om laboratoria te helpen met het inrichten van hun competentie beleid. Vooral door het uniformeren van activiteiten was het voor een organisatie mogelijk om op dezelfde wijze locatie overstijgend te werken aan de hand van één concept. Daarnaast hebben we vele mails ontvangen met een vraag om advies of te zoeken naar een passende cursus. Het is mooi om te ervaren dat steeds meer mensen gebruik maken van het digitale registratie paspoort.
Het bestuur bedankt iedereen die gebruik maakt van de diensten van de stichting en/of hier vrijwillig een steentje aan bijdraagt.
We wensen u een mooi, gezond en leerzaam 2019. 
Petra ter Hark.
Raad van Advies
In 2018 is er een Raad van Advies samengesteld bestaande uit 3 leden. De raad van Advies geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur van stichting Clinical Education. Dit betreft advies rondom zaken die met de doelstelling van Stichting Clinical Education te maken hebben, zoals het bieden van ondersteuning aan medewerkers en laboratoria op het gebied van opleiding en competentie in relatie met de NEN-ISO 15189 en verdere activiteiten, die hiermee verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Lees verder
Symposia 2019
Ook dit jaar is Clinical Education aanwezig met een stand op het NVKC voorjaarscongres van 9 t/m 11 april in Papendal (Arnhem) en het NVB TRIP symposium van 15 t/m 16 mei in de Reehorst (Ede).
Indien u geïnteresseerd bent om met ons in gesprek te gaan over opleidingen en competentie volgens ISO 15189 dan is dit het moment om onze stand te bezoeken en te zien wat de mogelijkheden zijn. Kunt u niet aanwezig zijn op een van de symposia en wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden van Clinical Education en wat wij als stichting voor u kunnen betekenen dan vindt u deze hier of mail ons via info@clinicaleducation.nl
Cursussen in 2019
Op onze website clinicaleducation.nl vindt u een overzicht van opleidingen die worden gegeven in 2019 van verschillende scholingsinstanties. Mogelijk vindt u hier de opleiding waarnaar u op zoek bent. Wanneer u interesse heeft in een cursus en deze niet vindt, mail ons gerust via info@clinicaleducation.nl en we helpen u in uw zoektocht.
Cursus Laboratorium diagnostiek van de bloedstolling,

28 maart 2019

Meer informatie
Inschrijven

Cursus Flowcytometrie, van Kalibratie tot applicatie,

2, 9 en 16 april 2019

Meer informatie
Inschrijven
Opleidingen Clinical Education
Bestuur Clinical Education
Copyright © 2015 stichting Clinical Education, All rights reserved.
You have received this email as a person interested in Clinical Education or as a Clinical Education registration card holder.

Our mailing address is:
info@clinicaleducation.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*