View this email in your browser
Juli 2018, nr.2
Op 25 mei is de Europese privacy wetgeving (de AVG) in werking getreden. U ontvangt regelmatig deze nieuwsbrief en natuurlijk blijven we dit graag doen. We waarderen uw interesse maar mocht er een reden zijn dat u de nieuwsbrief liever niet meer ontvangt dan kunt u zich ten allen tijde uitschrijven middels 'unsubscribe' onder aan deze nieuwsbrief. 
Met vriendelijke groet,
Petra ter Hark 
CRKBO audit Stichting Clinical Education
Sinds maart 2014 is Clinical Education geregistreerd bij het CRKBO. Na 4 jaar was het zover en heeft er afgelopen februari een nieuwe audit plaatsgevonden. Deze audit is goed verlopen en vanaf 7 maart is onze registratie weer voor 4 jaar verlengd.
Symposia
Tijdens het NVKC voorjaarscongres in april en het NVB TRIP symposium in mei waren we aanwezig met onze stand. We waarderen de oprechte interesse tijdens deze dagen en de open gesprekken over opleidingen en competenties volgens de ISO 15189. Heeft u geen kans gehad om ons te spreken en heeft u graag meer informatie over de werkzaamheden van de stichting en wat wij als stichting voor u kunnen betekenen dan vindt u deze hier of mail ons via info@clinicaleducation.nl
Cursussen in 2018
Op onze website clinicaleducation.nl vindt u een overzicht van opleidingen die worden gegeven in 2018 van verschillende scholingsinstanties. Mogelijk vindt u hier de opleiding waarnaar u op zoek bent. Wanneer u interesse heeft in een cursus en deze niet vindt, mail ons gerust via info@clinicaleducation.nl en we helpen u in uw zoektocht.

Cursus
Onderhandelen en conflicthantering,

24 en 31 oktober 2018


Meer informatie
Inschrijven
Cursus Urineonderzoek: achtergronden en interpretatie van de teststrip,
9 november 2018


Meer informatie
Inschrijven
Opleidingen Clinical Education
Vacature
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (medisch) secretaresse, of iemand werkzaam op een laboratorium met deze kwaliteiten, met een klantgerichte instelling. Het gaat hierbij om een functie die, in overleg, vanuit huis kan worden uitgevoerd. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitwerken en afhandelen van alle correspondentie. Het is in eerste instantie een functie voor 4-6 uur per week met kans op uitbreiding in de toekomst. Bekijk de vacature.
Bestuur Clinical Education
Copyright © 2018 stichting Clinical Education, All rights reserved.
You have received this email as a person interested in Clinical Education or as a Clinical Education registration card holder.

Our mailing address is:
info@clinicaleducation.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*