View this email in your browser
Januari 2018, nr.1 

We wensen u een warm en leerzaam 2018!

Als stichting zijn we trots dat we onze eerste nieuwsbrief met u kunnen delen. 2017 was een jaar vol ontwikkelingen. Er zijn veel mooie samenwerkingen met hogescholen, cursusgevers en bedrijven ontstaan. Daarnaast is bij een laboratorium met 4 locaties ons concept m.b.t. opleiding- en competentieregistratie gebruikt om hun competentiemanagement vorm te geven in lijn met de ISO 15189.
Het bestuur bedankt iedereen die hier vrijwillig een steentje aan bij heeft gedragen en kijkt uit naar een goede samenwerking in 2018!
Petra ter Hark 

Competentiemanagement en duurzame inzetbaarheid
(G.A.E. Ponjee, C.Ladan en G. de Kort. Ned Tijdschr Klin Chem Labgeneesk 2017; 42: 208-212)
Competentiemanagement is een manier om een organisatie en medewerkers aan te sturen of te managen uitgaande van kennis, vaardigheden en eigenschappen, de zg competenties. De introductie van competentiemanagement is geen sinecure. Het vergt een goed begrip van terminologie, het stellen van doelen, een stevig implementatieplan, commitment van de leidinggevenden en last but not least een overzichtelijke en eenvoudige wijze van registratie.
Lees meer
 
Cursussen in 2018
Op onze website clinicaleducation.nl vindt u een overzicht van opleidingen die worden gegeven in 2018 van verschillende scholingsinstanties. Mogelijk vindt u hier de opleiding waarnaar u op zoek bent. Wanneer u interesse heeft in een cursus en deze niet vindt, mail ons gerust via info@clinicaleducation.nl en we helpen u in uw zoektocht.
Cursus Basale laboratoriumdiagnostiek van de bloedstolling en casuïstiek,
1 maart 2018

Meer informatie
Inschrijven
Opleidingen Clinical Education
Cursus veiligheid en Milieu in laboratoria,
28 maart en
4,11,18 april 2018

Meer informatie
Inschrijven
Bestuur Clinical Education
Copyright © 2018 stichting Clinical Education, All rights reserved.
You have received this email as a person interested in Clinical Education or as a Clinical Education registration card holder.

Our mailing address is:
info@clinicaleducation.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*